Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Hemelse Honderd bij 3FM?

  • krisje

    Traditioneel zendt radio 3FM op Hemelvaartsdag, donderdag 17 mei, de ‘Hemelse Honderd’ uit van 9.00 tot 19.00 uur. De ‘Hemelse Honderd’ bestaat uit de 100 mooiste tracks van legendarische albums die echt de potentie hebben om legendarisch te worden. En daar horen de albums van KANE natuurlijk ook bij!

    Nog tot en met woensdag 16 mei 12.00 uur kan je via http://sites.3fm.nl/page/stemmen_2006/3fm_hh_2007 stemmen op de beste KANEalbums voor de 3FM Hemelse Honderd… DOEN!

  • Denise

    ik heb gestemt!!!!!!!

  • krisje

    Een tijdje geleden riepen de KANEpromoladies jullie op om een of twee KANEalbums de Hemelse Honderd van 3Fm in te stemmen… das gelukt want op nr. 99 vinden we het ‘So glad you made it’ album terug!

    De lijst wordt aangevoerd door het ‘Ten’ album van Pearl Jam *yessssssssss*, op nr. 2 het ‘Californication’ album van de RHCP en het ‘Nervermind’album van Nirvana krijgt plek 3. De volledige Hemelse Honderd kan je beluisteren op hemelvaartsdag, morgen, van 9u tot 19u.. THNX FOR VOTING!